h

Nathan Veenstra

WIE BEN JE?

Ik ben Nathan Veenstra, Fries van geboorte en sinds mijn derde woonachtig in Apeldoorn. In het dagelijks leven zelfstandig ondernemer in de wereld van internet en daarom ook webmaster van SP Apeldoorn.

WAT DRIJFT JOU?

Zolang ik mij kan heugen ben ik betrokken geweest bij hen die het minder hebben. Er zit een onrechtvaardigheidsgevoel in mij. Waarschijnlijk kies ik daarom ook vaak de kant van de underdog. Zo koop ik liever bij een lokale ondernemer dan bijvoorbeeld een Duitse elektronicawinkel die beweert de goedkoopste te zijn, terwijl uitonderzoeken blijkt dat dat niet per se zo is. Ik ben toch niet gek…

WAAROM SP?

Bij de SP staan 3 dingen voorop die ik zelf ook hoog heb staan:

  • Menselijke waardigheid
  • Gelijkwaardigheid
  • Solidariteit

Al sinds ik mag stemmen, stem ik SP. Het is de partij die het dichtst bij mijn ideeën staat en die werkelijk opkomt voor de burger. Dat zie je terug in het feit dat de SP regelmatig de wijken in gaat om te horen wat er speelt.

WAT WIL JE BEREIKEN MET SP APELDOORN?

Apeldoorn is een prachtige gemeente met enorm veel potentie. En toch: er kan altijd wel wat beter. Zolang voedselbanken nodig zijn, zolang er mensen dakloos zijn, zolang is sociale politiek nodig. Er is genoeg welvaart in de wereld om er allemaal van te kunnen profiteren. En dat begint bij lokale politiek.

WAT IS JOUW MOTTO?

Dat wisselt (te) regelmatig ;-) 

WAT WIL JE JOUW MEDEMENS MEEGEVEN?

We kunnen en mogen het oneens zijn met elkaar. Maar toon wel respect en begrip voor een ander. Luister, leef je in in de ander en oordeel niet te snel. Samen maken we de wereld mooier. Het begint bij ons zelf.

U bent hier