h

Sandra Jagesar

06-50494898

WIE BEN JE?

Ik ben Sandra Jagesar, geboren en getogen in Apeldoorn. Ik heb 3 zonen en ik ben momenteel werkzaam als jongerenbegeleider in een woongroep. Ik heb me ingezet om de vluchtelingen in de noodopvang te ondersteunen en hen wegwijs gemaakt in Apeldoorn. Ook heb ik een presentatie gehouden over hoe het hier in gaat in Nederland. Daarna heb ik taalles gegeven aan statushouders in Apeldoorn. Mensen helpen doe ik graag en ik ben dan ook vaak te vinden bij acties. 

WAT DRIJFT JOU?

De samenleving is aan het verharden, het is veel ikke-ikke. Dat vind ik heel erg. Er zijn mensen die niet (meer) voor zichzelf kunnen opkomen, zij kunnen amper het hoofd boven water houden door alle zorgen. Daardoor zijn veel mensen onzichtbaar geworden. Deze groep mensen wil ik ongeacht geloof, geslacht, leeftijd, afkomst of kleur een hand reiken om ze te ondersteunen en weer op weg te helpen, zodat ook zij zich weer goed voelen in de samenleving.

WAAROM SP?

Gezien de 3 kernwaarden van de SP: menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit is het voor mij een logische stap om mij aan te sluiten bij de SP. Ik geloof dat deze 3 kernwaarden de wereld een stuk mooier kunnen maken voor ieder mens. 

WAT WIL JE BEREIKEN MET SP APELDOORN?

Wat ik wil bereiken samen met de SP Apeldoorn is zorgen voor meer menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit in Apeldoorn. Ieder mens heeft recht op veilig wonen, ieder mens heeft recht op zorg, ieder kind heeft recht op goed onderwijs, ieder mens heeft recht op gezonde voeding,  ieder mens heeft recht op ontspanning.

WAT IS JOUW MOTTO?

“Verbeter jezelf, verbeter de wereld"

WAT WIL JE JOUW MEDEMENS MEEGEVEN?

Wat ik de mensen wil meegeven is: zet eens een andere bril op en kijk vanuit het oogpunt van een ander. Wees wat vriendelijker voor elkaar en neem een ander serieus, zo maken wij met zijn allen de samenleving weer wat vriendelijker.

U bent hier