h

1 mei viering Apeldoorn

6 april 2006

1 mei viering Apeldoorn

De SP, PvdA, Groen Links en het FNV organiseren op 1 mei een avond om het specifieke karakter van deze dag te herdenken. Het centrale thema dit jaar is armoede en liberalisering van de arbeidsmarkt.

Sprekers zijn de Tweede Kamerleden Aleid Wolfsen (PvdA) en Ineke van Gent (GroenLinks) en vakbondsbestuurder Henk van der Kolk (FNV Bondgenoten). Namens de SP zal Ronald van Raak (Eerste Kamerlid voor de SP en directeur van het wetenschappelijk bureau van de SP) zijn visie geven op het thema van de avond. Johan Kruithof (raadslid PvdA in Apeldoorn) treedt op als discussieleider.
De avond wordt gehouden in het café van CODA, Vosselmanstraat 299 in Apeldoorn. Vanaf 19.30 bent u welkom. Het programma start om 20.00 uur en zal tot ongeveer 22.15 duren. De toegang is gratis en het koor ‘de Stem’ zal de avond muzikaal omlijsten.

U bent hier