h

Nieuws van de afdeling

15 december 2018

Loonsverhoging huishoudelijke hulp laat op zich wachten?

Foto: Rob Voss

Loonsverhoging huishoudelijke hulp laat op zich wachten?

Lees verder
8 december 2018

WOONWAGENBEWONERS IN ACTIE

Foto: SP

Solidair met de woonwagenbewoners in Apeldoorn die actie voeren voor meer standplaatsen.

Lees verder
28 november 2018

BIG BROTHER IS WATCHING YOU?

Foto: Rob Voss

Wij hebben schriftelijke vragen gesteld over camerabeelden in Apeldoorn. 

Lees verder
24 november 2018

DEMONSTRATIE TEGEN HET SCHULDENSTELSEL VOOR STUDENTEN

Foto: SP
Met het schuldenstelsel zorg je voor een tweedeling en ongelijkwaardige kansen. Er is een drempel gecreëerd die je als student belemmerd jezelf te ontwikkelen. Veel jongeren durven of kunnen niet over deze drempel heen stappen en haken af. De angst om je toekomst tegemoet te gaan met enorme schulden is groot en onacceptabel. Jongeren moeten een keuze maken om wat ze het liefst willen met hun toekomst en hun toekomstige baan, niet omdat de opleiding betaalbaar is en het voor minder schulden zorgt.

Door de focus te leggen op de kosten en niet op de passie die jongeren hebben stimuleer je om een opleiding te kiezen waar het toekomstige salaris belangrijker is dan wat je echt leuk vindt. Zo zullen er steeds meer studenten kiezen voor opleidingen als bedrijfskunde of econoom en niet kunstenaar of docent, dit is een bijzonder slechte ontwikkeling.

Lees verder
2 oktober 2018

Real-X moet blijven

Foto: Rob Voss

Tot ons grote schrik gaat het college van B&W door met de bezuiniging op Real-X. Het college heeft dit Real-X vorige week in een brief laten weten.

Lees verder
1 oktober 2018

“Sluitende aanpak Personen Verward Gedrag”

Foto: Rob Voss

Donderdag 13 september werd het onderwerp “Sluitende aanpak Personen Verward Gedrag” besproken in de PMA. Van te voren werd er aangegeven of wij het als Raad eens zijn met de Koers die nu wordt ingezet.

Lees verder

Pagina's

U bent hier