h

Nieuws van de afdeling

2 oktober 2018

Real-X moet blijven

Foto: Rob Voss

Tot ons grote schrik gaat het college van B&W door met de bezuiniging op Real-X. Het college heeft dit Real-X vorige week in een brief laten weten.

Lees verder
1 oktober 2018

“Sluitende aanpak Personen Verward Gedrag”

Foto: Rob Voss

Donderdag 13 september werd het onderwerp “Sluitende aanpak Personen Verward Gedrag” besproken in de PMA. Van te voren werd er aangegeven of wij het als Raad eens zijn met de Koers die nu wordt ingezet.

Lees verder
28 september 2018

PlusOV. DURF TE STRIJDEN, DURF TE WINNEN.

Foto: Rob Voss

PlusOV. DURF TE STRIJDEN, DURF TE WINNEN.

Lees verder
23 september 2018

Tijd voor rechtvaardigheid

Foto: SP

SP Apeldoorn was samen met onze Rood afdeling aanwezig bij de manifestatie ‘Tijd voor rechtvaardigheid’ op zaterdag 15 september in Rotterdam.

Lees verder
22 september 2018

Geen bus naar het ziekenhuis jaagt mensen op kosten

Foto: Rob Voss

Naar het ziekenhuis gaan is meestal geen keuze. Je bent zelf ziek of je gaat op bezoek bij een dierbare omdat hij/zij in het ziekenhuis is. Een bezoek bij het ziekenhuis moet dus mogelijk blijven voor iedereen ook voor de mensen zonder auto en ook voor de mensen met een kleinere beurs.
 

Lees verder
14 september 2018

Tegen bestemmingsplan AZC, voor humane opvang

Foto: Rob Voss

Voor ons staat niet ter discussie of we in Apeldoorn opvang moeten bieden aan vluchtelingen. Wij gaan dan ook niet mee met de mensen die helemaal geen AZC willen. Wij kiezen wel voor een AZC. Als Nederland zijn we medeverantwoordelijk dat mensen uit landen zoals Syrië moeten vluchten. Wij stemmen immers in met bommen en bemoeienis waardoor hun land onveilig is. Recent kwam zelfs naar buiten dat de Nederlandse regering terroristische groepen steunt.

Lees verder

Pagina's

U bent hier