h

Gemeente blij met busactie SP Apeldoorn

8 maart 2008

Gemeente blij met busactie SP Apeldoorn

"De gemeente Apeldoorn is blij met de SP-actie "Onze bus moet 1 euro blijven"", aldus gemeentewoordvoerder Ton Schuiling. Volgens hem hoort het eurotarief bij de stadsbus in Apeldoorn. Het eerste weekend van de busactie, waarbij overal actieposters werden opgehangen in bushokjes in het centrum, leverde tot nu toe 750 handtekeningen op, waarvan een kleine 200 via de website van de Apeldoornse SP.


foto: Arnold Zweers

De Provincie Gelderland garandeert het kaartje nog maar voor een paar maanden. De actie van de SP gaat door tot het eurokaartje definitief is veiliggesteld. Elk eerste weekend van de maand kan het publiek een handtekening komen zetten in het centrum. De SP zal met mobiele teams aanwezig zijn in het hele centrum en er zal ook een actiekraam worden ingericht op het Raadhuisplein.

U bent hier