h

SP brengt handtekeningen euroretour naar provinciehuis

6 oktober 2008

SP brengt handtekeningen euroretour naar provinciehuis

De SP brengt op woensdag 8 oktober 3.000 handtekeningen naar Arnhem in het kader van de acties voor behoud van het euroretourtje in de bussen van Apeldoorn, Ede en Harderwijk. SP Apeldoorn zal inspreken en de handtekeningen overhandigen aan gedeputeerde Van Haaren.
Tijdens de commissievergadering zal de SP-fractie zich hard maken voor behoud van het euroretourtje. Ook wethouder Metz van Apeldoorn, zelf VVD-er, steunt de actie. Omdat naast de SP, ook de VVD en PvdA in provinciale staten zich voor behoud van het euroretourtje hebben uitgesproken, begint zich een meerderheid af te tekenen. Woensdag wordt duidelijk of de verdubbeling van de prijs inderdaad van tafel gaat.
De handtekeningen zijn opgehaald in het kader van de actie "Onze bus moet 1 Euro blijven". Aanleiding is de voorgenomen verhoging van het stadsbusretour van 1 Euro naar 2 Euro door Veolia, de vervoerder die in Apeldoorn, Ede en Harderwijk het stadsvervoer verzorgt.

U bent hier