h

Wil diegene die onze SP-fietstas heeft gejat, ook onze ZO-krantenwijk overnemen!

4 november 2008

Wil diegene die onze SP-fietstas heeft gejat, ook onze ZO-krantenwijk overnemen!

Tijdens de algemene ledenvergadering van woensdag 4 november in wijkcentrum de Stolp, heeft een tot nu toe nog onbekende liefhebber van de SP-huisstijl een fietstas van ons gejat. De fietstas bevond zich eerder op de avond nog op de fietsendrager van ons bestuurslid Stefan Kloosterboer.


(Foto: SP afdeling Alphen aan den Rijn)

Van deze exclusieve SP-fietstas, voorzien van Thonik design, zijn er in Apeldoorn maar 4 in omloop. 1 bevindt zich achterop de fiets van SP-lid Gerard, 1 in de opslag, 1 alweer achterop de fiets van Stefan Kloosterboer en 1 exemplaar is in het bezit van onze dief. De dief wordt vriendelijk maar toch dringend verzocht de SP-fietstas weer bij ons in te leveren, hij kan contact met Stefan opnemen via tel. 06-52336580 of hem inleveren bij de politie waar inmiddels aangifte is gedaan.

U bent hier