h

Bedankt SP-ers!

24 december 2008

Bedankt SP-ers!

Langs deze weg wil ik de SP namens alle actievoerders en stakers bij Nemef B.V. hartelijk dank zeggen voor de ondersteuning bij onze acties voor een fatsoenlijk SociaalPlan

Alle individuele SP-leden die ons per telefoon of mail een steunbetuiging deden toekomen, maar zeker de mannen van de Soep Express, Paul Ulenbelt, Paul Lempens en Sadet Karabulut (met haar scherpe uitspraken kun je misschien beter spreken van Sadet Karabullet!) die minister Donner het vuur aan de schenen legden met hun kritische vragen in de Tweede Kamer, Tjitske Siderius en de afdeling Apeldoorn die met ons aan de poort stonden, flyers uitdeelden en ons een hart onder de riem staken in het actiecentrum! Op deze momenten merk je waar de SP voor staat: solidair en actiebereid! Mede dankzij jullie steun is er een fatsoenlijk Sociaal Plan tot stand gekomen.

Cees Ladestein
(Actievoerder/Secretaris O.R.)

U bent hier