h

Blijven plakken

20 juli 2012

Blijven plakken

Plakzuil foto door G. Woltering

foto: G. Woltering

Blijven Plakken!

Veel Nederlanders gaan deze zomer op vakantie, waarbij de Veluwe voor velen - incl. een groot aantal buitenlanders - een geliefde bestemming is. Wanneer men bij het bekendste fastfood-restaurant ter wereld - gelegen aan de Hoofdstraat - gaat eten, kan men er niet omheen dat er verkiezingen in aantocht zijn.

Onze lokale plakker maakt al sinds jaar en dag gebruik van de zogenaamde plakzuilen die verspreid door Apeldoorn te vinden zijn.

Door weer en wind is onze SP-plakker druk met het 'versieren' van de zuilen. Apeldoorn is trots op het vele werk dat hij verricht voor de SP!

Deze plakzuilen zullen tijdens de komende verkiezingen door meer partijen gebruikt gaan worden. De gemeenteraad heeft in 2010 besloten geen verkiezingsborden meer te plaatsen, waardoor er mogelijk minder of geen verkiezingsposters in het straatbeeld te vinden zullen zijn. De SP is met andere partijen en de gemeente in overleg om te kijken naar goede alternatieven.

Als Afdeling kunnen we uiteraard zoeken naar oplossingen. Wij roepen in ieder geval alle leden op om zich via email (apeldoorn@sp.nl) of telefoon (06-24116011) te melden (uiteraard enkel waneer zij dit willen), wanneer er door hen een verkiezingsposter voor de ramen wordt gehangen. Wij zijn voornemens foto's te verzamelen van de posters om hier uiteindelijk een leuke fotocollage van te maken.

Dus laat u vanaf 11 augustus zien en help de SP de grootste partij van Nederland te worden op 12 september!

Tekst: V. Timmer & J.M. van Dijken

U bent hier