h

HELLUP!!!

11 juli 2012

HELLUP!!!

Hulp & Heliumgas
Hulp & Heliumgas

De SP afdeling Apeldoorn is i.v.m. de aankomende verkiezingscampagne op zoek naar actieve leden die hun steentje willen bijdragen in de aanloop naar de waarschijnlijk belangrijkste Tweede Kamer verkiezingen sinds lange tijd. We hebben uw hulp echt hard nodig, aangezien de thans beschikbare schouders helaas niet in staat zijn alle verkiezingscampagne-lasten te dragen!

Verder zijn we op zoek naar heliumgas. Niet om enge of rare dingen mee te doen, maar om de SP-ballonnen mee te vullen, zodat deze vanzelf opstijgen. Is er iemand of is er een bedrijf dat ons heliumgas kan leveren (gratis zou helemaal fantastisch zijn natuurlijk)?

De SP afdeling Apeldoorn kunt u bereiken via email (apeldoorn@sp.nl) of telefonisch (06-24116011)

Alvast hartelijk dank!

U bent hier