h

SP in weer en wind

27 augustus 2012

SP in weer en wind

campagne voeren in weer en wind

De komende twee weken zullen de gezamenlijke verkiezingsmarkten weer plaatsvinden op het Raadhuisplein.

Hier zullen alle politieke partijen aanwezig zijn en de kiezers de mogelijkheid bieden om informatie te verzamelen en vragen te stellen over hun standpunten en ideeën. Ook kan de kiezer hierdoor een vergelijking tussen partijen maken.

Zoals je wellicht al hebt kunnen zien is de SP al weken - als enige politieke partij! - actief in het centrum van Apeldoorn, waarbij wij niet enkel politiek wedijveren, maar ook de strijd met de elementen aangaan. Oftewel, knettersheet of bijna verzuipen vanwege heavy plensbuien: geen punt voor de SP!

Naast het verkiezingsprogramma (ook in verkorte vorm) en de overbekende SP-sponzen, zijn er dit jaar ook SP handoeken, frisbees en strandballen te koop. Voor het complete aanbod kun je op de landelijke SP website kijken of navraag doen bij onze kraam. Op de twee zaterdagen voorafgaand aan de verkiezingen van 12 september (1 en 8 september tijdstip : 10.00 - 16.00 uur locatie Raadhuisplein), zal in de kraam ook tomatenjam gratis verkrijgbaar zijn. De jam is uiteraard te proeven bij onze kraam.

U bent hier