h

SP op Raadhuisplein

6 maart 2013

SP op Raadhuisplein

 

Op zaterdag 23 maart van 10.00 tot 16.00 uur staat de SP met haar kraam op het Raadhuisplein.

De SP zal dan onder andere aandacht besteden aan de grote landelijke Abvakabo-demonstratie 'Strijd voor thuiszorg' die op 6 april plaatsvindt op het Malieveld in Den Haag. We hopen velen ervan te overtuigen dat het de hoogste tijd voor actie is!
Deze demonstratie gaat inhoudelijk weliswaar over de thuiszorg, maar staat ook symbool voor een volk dat de schaamteloze bezuinigingen van Rutte II niet langer pikt. De grens is niet bereikt. De grens is al ver overschreden!
Inmiddels roepen alle top-economen - van links tot rechts! - dat het kabinet moet stoppen met bezuinigen en snel moet gaan investeren, want op deze ingeslagen weg gaat het op de lange(re) termijn hopeloos mis met Nederland. Maar een betonnen muur luistert aanzienlijk beter dan dit kabinet...

Andere belangrijke onderwerpen staan uiteraard ook op de agenda, zoals de aanstormende huurexplosie, die velen in - nog verdere - financiële problemen zal brengen.

Voor de Abvakabo-demonstratie 'Strijd voor thuiszorg' in Den Haag is gratis busvervoer geregeld. Belangstellenden kunnen zich via onderstaande link aanmelden :

Aanmelden demonstratie Den Haag

U bent hier