h

Op de been voor meer koopkracht en echte banen

1 december 2013

Op de been voor meer koopkracht en echte banen


 

9000 mensen op de been voor meer koopkracht en echte banen

30-11-2013 • De manifestatie van de FNV voor meer koopkracht en echte banen bracht zaterdag in Utrecht ruim 9000 mensen op de been.                    Schoonmakers, zorgwerkers, vrachtwagenchauffeurs, horecamensen, leerkrachten, en tientallen andere beroepsgroepen waren aanwezig om het begin van de campagne in te luiden.                                                        SP-Kamerleden Paul Ulenbelt, Sadet Karabulut, Nine Kooiman, Arnold Merkies, Jasper van Dijk en                  SP-leider Emile Roemer sloten zich bij de actie aan. Ook honderden SP'ers uit afdelingen in het hele land waren aanwezig. Door de straten van Utrecht werd een kilometerslange protestmars gelopen.

Meer foto's

U bent hier