h

Gemeenteraadsverkiezingen 2014

24 februari 2014

Gemeenteraadsverkiezingen 2014

De SP Apeldoorn ziet af van deelname aan de gemeenteraadsverkiezingen 2014. Na kalm overleg en rijp beraad heeft de SP afdeling Apeldoorn besloten om dit jaar niet mee te doen met de raadsverkiezingen in Apeldoorn.
De landelijke SP begrijpt dit en respecteert de gemaakte keuze van het bestuur.

 


We willen ons op dit moment richten op het bouwen van een sterker fundament en willen de tijd nemen om de leden, de bevolking van Apeldoorn en de stad te leren kennen. Als we niet goed kunnen meedoen, doen we liever niet mee. We weten zeker dat we betrouwbare kandidaten binnen de afdeling hebben, maar we willen deze goed opleiden tot verantwoordelijke politici die de bevolking van Apeldoorn vanuit het SP-standpunt kunnen dienen. 

Voor het bestuur van de SP afdeling Apeldoorn is dit een moeilijke keuze geweest. Wij beseffen ons terdege dat wij de Apeldoornse bevolking hiermee geen linkse stem kunnen geven in de gemeenteraad de komende raadsperiode. Niemand hoeft echter bang te zijn dat de SP verdwijnt uit het straatbeeld. Sterker nog, de tijd die wij nu niet in de raadszaal zitten, zullen wij besteden aan het luisteren en helpen van mensen door op te komen voor hun belangen en rechten. De SP afdeling Apeldoorn is er van overtuigd dat zij met deze keuze op dit moment de juiste weg inslaat. Een weg  waarop gekozen wordt voor een praktische en concrete bijdrage aan een socialer Apeldoorn.

 

ACTIEF WORDEN!

Het bestuur roept de leden nadrukkelijk op om actief te worden binnen de afdeling. Kunt u dit zelf niet, dan kent u misschien iemand die dit wel zou willen. Praat er eens over met familie, vrienden of buren. Denk niet : 'Anderen klaren de klus wel'. Ook U maakt het verschil. Net zoals daden het ultieme verschil maken tegenover enkel woorden. Alleen met veel actieve leden kunnen we de volgende keer wel mee doen aan de gemeenteraadsverkiezingen! Wij hopen dat wij op U kunnen rekenen.

Indien u nog geen lid bent van de SP, maar de partij wel een warm hart toedraagt, dan vragen wij U met klem lid te worden en ook een actieve bijdrage te gaan leveren om het rechtse afbraakbeleid een halt toe te roepen! Kiest U er toch voor om geen lid te worden, maar wel een actieve bijdrage te leveren, dan bent U uiteraard ook van harte welkom bij de SP.

U kunt hierover altijd nader contact opnemen met de organisatiesecretaris, de heer Bart
Polman, via het e-mailadres
bart-polman@planet.nl of via telefoonnummer 06-27967995.


Jan Pitstra

voorzitter SP afdeling Apeldoorn

 

Lees ook over de babbeltruc!

 

 

Reactie toevoegen

U bent hier