h

Actie red de zorg

24 juli 2015

Actie red de zorg

Foto: SP

Beste mensen, de actie RED de ZORG tijdens de Veluwse Markt in Beekbergen was een succes!!  

                                                              

Foto: Bart Polman

De acht actievoerders die aanwezig waren  hebben veel handtekeningen verzameld. De mensen op de markt waren zeer positief en waardeerden onze inzet voor deze Zorgactie en overwegen om op 12 september aanwezig te zijn in Amsterdam. Na afloop waren we met z’n allen erg enthousiast, dat we nog een avond tijdens de Veluwse Markt willen gaan organiseren. De gedachte ging uit naar 30 juli a.s., maar dan zijn er veel actievoerders op vakantie. Het lijkt mij raadzaam dit te verplaatsen naar donderdag 13 augustus a.s. Wie dan in de mogelijkheid is om aanwezig te zijn graag even aanmelden via facebook of email:

bart-polman@planet.nl.

 

U bent hier