h

,Beste ouder, docent of betrokkene bij ‘de Ambelt’

24 september 2015

,Beste ouder, docent of betrokkene bij ‘de Ambelt’

Foto: SP

Het nieuws sloeg bij velen in als een bom: vijftien locaties van ‘de Ambelt’ gaan sluiten, met alle gevolgen van dien voor de 2100 leerlingen en 606 medewerkers. De reden? De invoering van het passend onderwijs. Wij maken ons zorgen over de toekomst van leerlingen en docenten in het speciaal onderwijs en specifiek over ‘de Ambelt’.De SP organiseert daarom op donderdag 1 oktober om 19:30 uur een bijeenkomst over ‘de Ambelt’ in het Christelijk Lyceum (Jachtlaan 108 in Apeldoorn). "Teken hier de Petitie" https://petities.nl/petitie/de-ambelt-moet-open-blijven

We willen daar met ouders en docenten spreken over de plannen van het schoolbestuur, maar ook over de mogelijkheden die er zijn om de school open te houden. We strijden voor het behoud van speciaal onderwijs en dit doen we natuurlijk het liefste samen met u. De vakbond (Aob) zal ook aanwezig zijn.

We vragen u om zich via onderwijs@sp.nl aan te melden voor deze bijeenkomst, zodat we rekening kunnen houden met het aantal gasten. Het staat u uiteraard vrij om deze uitnodiging door te sturen naar andere ouders, docenten of betrokkenen óf om deze te verspreiden via sociale netwerken.

Met vriendelijke groet,

Tjitske Siderius
SP Tweede Kamerlid
Woordvoerder Onderwijs

 

 
 
 

Reacties

Helaas. Jullie hebben de datum 'prima' gekozen. Wij hebben al weken lang de uitnodiging van de Ambelt om op donderdagavond 1 oktober naar hun ouderavond te komen, waarin ze de plannen uitleggen. Ik zou zeggen: SP, ga dáár naar toe en hou op een andere datum een eigen bijeenkomst. Dit is toch wel een beetje dom...
(Vind ik)
Groeten fam. Kraan

Reactie toevoegen

U bent hier