h

Opzetten ROOD afdeling Apeldoorn!

24 oktober 2015

Opzetten ROOD afdeling Apeldoorn!

Apeldoorn is bezig met het opzetten van een goed lopende ROOD afdeling. 

Foto: SP

Uitgangspunt is dat de mens de maat is van alle dingen, en dat de menselijk maat bepalend moet zijn voor de inrichting van de samenleving. Menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid van mensen en solidariteit tussen mensen vormen onze meetlat, hier en nu, én onderweg naar een betere wereld!


Dinsdagavond 10 november is er een bijeenkomst voor iedereen die zich kan vinden in wat hierboven staat. Vind jij ook dat er in Apeldoorn meer aandacht mag zijn voor de jongeren en wil je niet langer alleen op de bank zitten, maar ook je handen uit de mouwen steken? Kom dan dinsdag 10 november naar Mudanthe inloop vanaf 19.30 uur.

Foto: SP
Adres:   Eksterweg 71-73  7331 JM Apeldoorn

Henri Kerkdijk: hgkerkdijk77@gmail.com

 

U bent hier