h

Niks doen of je laten horen, kies nu!

24 januari 2016

Niks doen of je laten horen, kies nu!

De afgelopen tijd zijn er de nodige veranderingen binnen het afdelingsbestuur van de SP Apeldoorn geweest. De veranderingen hebben een duidelijk doel; bestuurlijk gezond worden en een sterk en duidelijk SP-geluid laten horen in Apeldoorn.
Zonder actie geen fractie! Een veel gehoorde afspraak binnen de SP. Helaas is het zo dat we op dit moment geen fractie binnen de gemeenteraad hebben maar zonder fractie wel actie is erg goed mogelijk.
Wij, als bestuur, zijn ervan overtuigd dat we op dit moment een gezonde en stabiele afdeling zijn en het is dan ook hoog tijd om het actie-karakter van onze partij nieuwe leven in te blazen.

We hebben ons als doel gesteld één keer per maand onder de mensen te komen. Dit kan zijn door langs de huizen te gaan en ook door in het winkelcentrum te staan. Dit zal elke derde donderdag van de maand zijn. We gaan beginnen in februari.
Dit kunnen we echter niet alleen, daar hebben we leden voor nodig. Mocht u zich afvragen met welke boodschap we dan naar de mensen gaan, kan ik dit zeggen: ”Er gaat genoeg mis in Apeldoorn, geld wordt uitgegeven aan prestigeprojecten, zoals Omnisport terwijl de gemeente niet de zorggeleden niet kan verantwoorden.” Als u het nieuws volgt bent u het vast met me eens dat het de gemeente het ons niet moeilijk maakt om een onderwerp te vinden dat actueel is en waarvoor een alternatief makkelijk te verzinnen is.

Geef je op voor ons team en we nemen contact met je op. Stuur een mail naar hgkerkdijk77@gmail.com

Reactie toevoegen

U bent hier