h

Kamerlid Van Bommel geeft gastles aan Veluws College te Apeldoorn

4 april 2016

Kamerlid Van Bommel geeft gastles aan Veluws College te Apeldoorn

Foto: SP

Maandag 11 april zal Tweede Kamerlid Harry van Bommel (SP) samen met de lokale SP-voorzitter Sunita Biharie gastlessen geven aan het Veluws College.

Thema’s die tijdens de gastlessen aan de orde komen zijn migratie, integratie en discriminatie.

Als leidraad wordt gebruik gemaakt van een interview met Humberto Tan dat is opgenomen in het boek ‘Surinamers in de Polder’ dat Van Bommel december vorig jaar publiceerde. Humberto Tan geldt als één van de meest succesvolle Surinaamse Nederlanders maar heeft een heel gewone jeugd gehad in de Amsterdamse Bijlmer.

Sunita Biharie is net als Tan van Surinaamse afkomst en haar persoonlijke verhaal zal ook in de gastlessen aan de orde komen. Van Bommel, zelf oud-docent, gaf eerder al gastlessen in Amsterdam en Bussum. 

Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier