h

Kopstukken bij actie in Apeldoorn voor nationaal zorgfonds

21 september 2016

Kopstukken bij actie in Apeldoorn voor nationaal zorgfonds

Foto: SP

Dit initiatief van politieke partij SP komt erop neer dat zorgverzekeraars worden afgeschaft en dat er één nationaal zorgfonds komt waarbij er geen eigen risico is voor patiënten. Het moet 'onnodige bureaucratie en geldverslindende concurrentie' voorkomen. Onder meer vakbond FNV, omroep MAX en 50Plus steunen dit.

Iedereen uit de regio Apeldoorn die benieuwd is naar dit plan, kan vrijdag 23 september naar Gigant komen. Dan wordt hier uitleg over gegeven middels film, discussie en muziek. Er zijn supporters, experts en activisten aanwezig, zo meldt de Apeldoornse afdeling van de SP die dit organiseert. Het begint om 20.00 uur. Aanmelden kan via apeldoorn@sp.nl

Onder anderen Jan Slagter (directeur omroep Max) en SP-Tweede Kamerlid Renske Leijten zullen hier een toespraak houden.

Bron de Stentor http://www.destentor.nl/nieuws/kopstukken-bij-actie-in-apeldoorn-voor-na... 

Reactie toevoegen

U bent hier