h

SuperZaterdag met Sadet Karabulut in Apeldoorn

17 september 2016

SuperZaterdag met Sadet Karabulut in Apeldoorn

Foto: SP

Vandaag heeft SP Apeldoorn samen met andere SP'ers 1 vuist gemaakt voor onze zorg.

We zijn de wijk Zuid ingegaan en hebben honderden Apeldoorners gesproken.

We hebben ontzettend veel steun gekregen van de inwoners van Apeldoorn. Bij sommige woningen werden we met koffie en een koekje ontvangen.

Wij willen alle inwoners erg bedanken voor deze mooie middag, waarin wij met elkaar vechten voor betaalbare zorg voor iedereen.

Ook willen wij onze SP kameraden bedanken. Van jong tot oud hebben we schouder aan schouder laten zien dat SAMEN Nederland meer dan mogelijk is.

En we zijn nog lang niet klaar. Samen strijden voor elkaar, solidair met empathie. Strijden voor goede zorg , tegen armoede en uitsluiting. Dat is onze missie. En iedereen is welkom bij deze liefdevolle strijd! Sluit je ook aan! 

 

Zorg, zonder eigen risico

In Nederland moet je kunnen rekenen op de zorg die je nodig hebt. Zo simpel is het.

Maar er staat een boete van € 385,- op ziek zijn: het eigen risico. De zorg is veel te bureaucratisch. En aan de marketing van zorgverzekeraars en het jaarlijkse overstapcircus worden miljarden verspild. De kwaliteit gaat omlaag, de kosten omhoog.

Dat moet anders. Wij zeggen: schaf de zorgverzekeraars af en zet één Nationaal ZorgFonds op. Zonder onnodige bureaucratie en geldverslindende concurrentie. En zonder eigen risico.

 

www.nationaalzorgfonds.nl

Reactie toevoegen

U bent hier