h

Samen Nederland actie met Cem Lacin in Apeldoorn

10 maart 2017

Samen Nederland actie met Cem Lacin in Apeldoorn

Iedereen is gelijkwaardig. Man, vrouw, homo, hetero of bi, zwart en wit, gelovig of ongelovig: iedereen is anders en met elkaar maken we Nederland. Wij geloven en knokken voor een sociaal Nederland met een veilige en zekere toekomst voor al onze kinderen. Wij staan pal voor mensenrechten!

De verhoudingen in Nederland staan steeds meer op scherp. Door werkloosheid, flexwerk, nuluren-contracten, pensioenen die onder druk staan, studieschulden zijn veel mensen onzeker, bang of boos.

Terwijl de 20% rijken erop vooruit zijn gegaan onder het kabinet Rutte-Asscher, heeft de 80% het nakijken. Zij hebben alleen maar minder te besteden gekregen. Door groeiende onzekerheid, zelfverrijking aan de top, extremisme en angstpolitiek dreigen steeds meer Nederlanders uit elkaar te groeien.

Terwijl mensen geconfronteerd worden met racisme, discriminatie, verarming en uitsluiting probeert een minderheid een verdeelde samenleving te creëren waarin het recht van de sterkste geldt.

Wij zijn het meer dan zat om met elkaar te concurreren en willen laten zien dat het anders kan. Wij bundelen de krachten voor sociale politiek en maken een vuist tegen racisme, discriminatie en uitsluiting.

Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt, wij zijn gelijkwaardig en maken samen Nederland.

In Apeldoorn hebben we samen met Cem Lacin getest hoe stereotypering werkt.

Reactie toevoegen

U bent hier