h

PlusOV. DURF TE STRIJDEN, DURF TE WINNEN.

28 september 2018

PlusOV. DURF TE STRIJDEN, DURF TE WINNEN.

Foto: Rob Voss

PlusOV. DURF TE STRIJDEN, DURF TE WINNEN.

Gisteravond heeft Apeldoorn de stekker uit PlusOV getrokken. De wethouder heeft toegezegd te stoppen met leerlingenvervoer, jeugdwetvervoer, dagbehandelingvervoer et cetera. Precies wat wij ook wilden als SP.

Vandaag heeft ook gemeente Deventer laten weten de stekker eruit te trekken. Beter laat dan nooit. Kinderen (soms zelfs van maar 3 jaar) die niet opgehaald worden en uren alleen staan, kinderen die bij een dichte BSO afgezet worden... Zoveel verhalen al jaren lang met #PlusOV. Dit mag niet, dit kan niet.

En toch koos men ervoor om het steeds maar weer te proberen. "laten we PlusOV een kans geven', iets met opstarttijd en moeilijkheden.

De veiligheid van kinderen mag je nooit op het spel zetten omdat je als bestuurder een concept nog een jaartje een kans wil geven. Daarom waren wij voor al veel eerder stoppen. Nu stopt men dan eindelijk ook.

Het nieuwe concept moet dan ook in dienst staan van kinderen, ouders, ouderen en alle anderen die te maken hebben met PlusOV. We mogen het niet voor minder doen.

Ouders en andere inwoners, jullie zijn toppertjes. Zoveel strijd, maar jullie hebben niet opgegeven. Durft te strijden durf te winnen. Jullie inzet loont. #MijnHelden

Sunita Biharie
SP Apeldoorn

Reactie toevoegen

U bent hier