h

METIN YAVUZ GAAT VERHUIZEN

17 juni 2019

METIN YAVUZ GAAT VERHUIZEN

Foto: Rob Voss

Beste kameraden,

Ik zal per 1 juli de fractie van SP Apeldoorn verlaten i.v.m. verhuizing naar de gemeente Meppel waar mijn kinderen wonen. Door de verhuizing ben ik niet meer gemeentelijk verbonden en zal ik helaas mijn functie als fractievertegenwoordiger moeten neerleggen.

Ik ben 12 jaar lid, waarvan ik bijna 4 jaar bestuurslid van de Apeldoornse afdeling ben geweest. Daarnaast ben ik 1 jaar en 4 maanden actief geweest als fractievertegenwoordiger voor SP in Apeldoorn.

Als fractievertegenwoordiger ben ik vooral bezig geweest met de portefeuilles Zorg, Onderwijs en Cultuur. Zorg was mijn grootste portefeuille. Ik heb actief meegedaan in de PMA’s, schriftelijke vragen gesteld aan het college, werkbezoeken afgelegd, acties bijgewoond, etc. Ik heb het SP-geluid naar mijn idee goed kunnen verwoorden in Apeldoorn.

Persoonlijk is deze beslissing voor mij en mijn kinderen voor nu het beste. Wetende dat er veel stemmers zijn geweest die in mij het vertrouwen hebben uitgesproken, valt deze beslissing mij ook niet licht. Ik ben jullie nog steeds erg dankbaar voor het gegeven vertrouwen en hoop op jullie begrip.

Ik heb al het vertrouwen in mijn fractie, dat zij na mijn vertrek met een geschikte opvolger zullen komen. 
Op afstand zal ik nog contact houden met de fractie, wij zijn namelijk samen SP.

Wie weet kom ik weer terug naar Apeldoorn; het blijft mijn stad. En…geen zorgen kameraden, de SP is en blijft mijn partij. De kernwaarden zijn helder: ik sta voor menswaardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit.

Rode groet,

Metin Yavuz
SP Apeldoorn

Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier