h

Verlies verwerken maar niet verslagen

6 juni 2019

Verlies verwerken maar niet verslagen

Foto: Rob Voss

Lieve strijdbare SP kameraden,
We hebben gestreden, geflyerd, zijn de straat op gegaan en hebben zoveel mogelijk mensen gesproken om ons verhaal over de EU uit te leggen. Soms win je, soms verlies je ook. Met de EU-verkiezingen hebben we een hard verlies te verwerken.

Dit vraagt ook van ons om naar onszelf te kijken. Wat kan beter, wat kan anders, hebben we iets gemist of over het hoofd gezien? Zelfreflectie is op zijn plaats. Toch wil ik niet vergeten hoeveel van onze leden zich vrijwillig hebben ingezet omdat zij geloven in ons verhaal. Leden bedankt! En natuurlijk gaan we door. 

Hierbij hebben we jou nodig. Jouw mening is voor ons van groot belang. Daarom hebben we in het bestuur afgesproken om alle leden de aankomende anderhalve maand te bellen met de volgende vraag: wat wil jij ons meegeven voor de evaluatie rondom de EU-verkiezingen?

Hebben we jou nog niet gebeld of hebben we elkaar niet kunnen bereiken? Dan horen we toch graag jouw mening. Je kunt ons dan benaderen op apeldoorn@sp.nl

Want beste kameraden, met elkaar staan we het sterkst. Solidariteit, menswaardigheid en gelijkwaardigheid staan voor ons als een huis, ook in moeilijke tijden. 

We hebben een verlies te verwerken, maar we zijn niet verslagen. We gaan de strijd voor een rechtvaardiger Nederland en wereld des te harder aan. En dat doen we graag samen met jullie. 

Zoals we in Apeldoorn zeggen: Samen voor Elkaar! 

Rode groet, 
Sunita Biharie
SP Apeldoorn

Reactie toevoegen

U bent hier