h

corona maatregelen

15 maart 2020

corona maatregelen

Foto: Rob Voss

Vandaag zijn er nieuwe maatregelen aangekondigt. Wij zijn erg blij dat vanaf maandag 16 maart alle scholen dichtgaan. Het is nu belangrijk om niet in paniek te raken, maar wel rekening met elkaar te houden.

We leggen daarom zelf ook alle acties stil.

We willen iedereen vragen om vooral naar elkaar om te kijken. Hou extra rekening met de minder sterke schouders! De producten in de winkels kunnen we eerlijk delen. Hamsteren is niet nodig. Het zorgt er zelfs voor dat mensen die het geld niet hebben zonder producten kunnen komen te zitten. Dat wil toch niemand?

Ook zijn er mensen die niet zelf boodschappen kunnen doen. Help elkaar, wees lief voor elkaar en zorg voor elkaar!

Samen staan we sterk, Samen zijn wij Apeldoorn!

Sunita Biharie
Fractievoorzitter
SP Apeldoorn

Reactie toevoegen

U bent hier