h

Geen acties, raadsvergaderingen en PMA's in Apeldoorn

17 maart 2020

Geen acties, raadsvergaderingen en PMA's in Apeldoorn

Foto: SP

Wat een tijden mensen....

Ik ben totaal geen expert en weet echt niet wat wijsheid is, Soms is het ook nodig om dat toe te geven. Soms is het dan ook oke om even geen mening te hebben over wat wel of niet slim is qua aanpak.

Ik vond de toespraak van Rutte gisteren goed maar ook pijnlijk. Want hoe je het wend of keert er zullen slachtoffers vallen. Elk slachtoffer is er 1 teveel... en de machteloosheid maar ook zorg is groot.

Wij als raad zullen geen raadsvergaderingen etc hebben. Dit is begrijpelijk want ook wij moeten onze verantwoordelijkheid nemen om ons aan de landelijke richtlijnen te houden. Toch is het ook lastig want ook ik heb zorgen over bijvoorbeeld de mensen die hun eten via de voedselbank krijgen, het hamsteren, de mensen zonder een dak, of de zorgmedewerkers voldoende middelen hebben, mensen met minder geld, of iedereen wel de medicatie kan krijgen die nodig is, de Hoenderloo- groep en andere afbraak van zorg en ga zo maar door....

Toch ben ook ik ervan overtuigd dat we dit samen moeten doen. Tegelijk vind ik ook dat samen niet betekent dat je overal maar over moet zwijgen, daar waar onrecht is moet er juist ook opgestaan worden en dit bestreden worden. Maar trap dan vooral omhoog en niet naar elkaar. ✊?

Ow en af en toe een grapje maken mag ook gewoon. Blijven lachen is alleen maar gezond.

Sunita Biharie
SP Apeldoorn

Reactie toevoegen

U bent hier