h

SAMEN STERK TEGEN CORONA

30 maart 2020

SAMEN STERK TEGEN CORONA

Foto: SP

Veel mensen maken zich enorm zorgen. De situatie waar wij nu in zitten is heel ingrijpend en brengt veel onzekerheid met zich mee.

De regering heeft maatregelen genomen, waar iedereen zich zoveel mogelijk aan moet houden om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegen te gaan.

We realiseren ons dat dit voor veel mensen heel vervelende gevolgen kan hebben; bedrijven vallen stil, mensen moeten verplicht thuis werken, mensen kunnen hun huur of hypotheek niet meer betalen omdat zij door de crisis zonder werk zijn komen te zitten, etc. Het is ook ingrijpend om te moeten blijven werken in situaties die gevaarlijk kunnen zijn, bijvoorbeeld als u o.a. werkt in de gezondheidszorg. Ook het volgen van onderwijs op afstand kan erg lastig zijn met daarbij de onzekerheid over toetsen en tentamens.

We beseffen ons ook dat er veel mensen voor deze verschrikkelijke coronacrisis al tegen problemen aan liepen en dat het juist in deze tijd voor deze mensen nu nog moeilijker en zwaarder kan zijn.Een kopje koffie in de wijkcentra of naar uw club gaan om elkaar te ontmoeten is er nu niet meer bij.

Wij van de SP Apeldoorn gaan normaal gesproken altijd de buurt in om te “kloppen”. We gaan dan in gesprek met de buurtbewoners. Voor een praatje of waar ze tegen aan lopen in hun buurt; kortom het kan over van alles gaan.

Door de maatregelen kan dat nu niet, maar wij willen nog steeds weten hoe het met u gaat en of er dingen zijn waar u tegenaan loopt, met werk, met school, met uw financiële situatie.

De zorgen zijn begrijpelijk en de roep om oplossingen ook. Wij kunnen niet alles overzien en daarom is de landelijke SP is een meldpunt gestart om uw verhaal/ervaringen te horen.
Verschillende afdelingen in Nederland roepen mensen op om hun verhaal te vertellen.

Wij van SP Apeldoorn willen ook graag uw verhaal/ervaringen en of dingen waar u tegen aan loopt horen. Het kan ook zijn dat u graag een praatje wil maken met ons.

Mail ons uw verhaal naar apeldoorn@sp.nl
U kunt ons ook bellen op telefoonnummer 06 - 365 852 80
U kunt ons nu ook een whatsapp bericht sturen.

Samen staan wij sterk, Samen Apeldoorn

Sandra Jagesar
Afdelingsvoorzitter
SP Apeldoorn

 
 

Reactie toevoegen

U bent hier