h

WIE KIES JIJ? VAKKENVULLER OF ZAKKENVULLER?

10 juli 2020

WIE KIES JIJ? VAKKENVULLER OF ZAKKENVULLER?

Foto: SP
We zien dat vele supermarktmedewerkers op of rond het minimumloon moeten werken. Daardoor zijn en blijven zij afhankelijk van huur- en zorgtoeslag, terwijl de aandeelhouders hun zakken met de miljoenenwinsten hebben gevuld.. De afgelopen 40 jaar zijn de lonen niet of nauwelijks gestegen en de lonen van de laagste inkomens zijn zelfs gedaald.
 
De coronacrisis treft onze samenleving en ook onze economie hard. Toch zijn er bedrijven die forse winsten blijven maken en werknemers slecht betalen. Wij vinden dat degene die de winst opgebracht hebben hier ook voor beloond moeten worden.
Daarom hebben we vandaag actiegevoerd bij AH. Want wij kiezen voor de vakkenvullers. Jij ook? https://doemee.sp.nl/lonen

Reactie toevoegen

U bent hier