h

ONZE SUNITA BIHARIE OP CONCEPT-KANDIDATENLIJST VOOR DE TWEEDE KAMER

22 september 2020

ONZE SUNITA BIHARIE OP CONCEPT-KANDIDATENLIJST VOOR DE TWEEDE KAMER

Foto: SP
Onze fractievoorzitter Sunita Biharie is door de kandidatencommissie op plaats 11 gezet van de voorlopige kandidatenlijst voor de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2021
 
De Apeldoornse afdeling van de SP is natuurlijk enorm trots op het feit dat Sunita op de voorlopige lijst staat. De afdeling heeft er het volste vertrouwen in dat Sunita recht zal doen aan haar 11 e plaats op de lijst en zal haar op de alle mogelijke manieren steunen in de komende periode.
 
Wij kennen Sunita als iemand die zich niet zomaar gewonnen geeft en zichzelf vastbijt in de dossiers waarmee zij zich bezighoudt omdat ze slecht tegen onrecht kan. Hierbij vindt zij het belangrijk om vooral de verhalen te horen van mensen zelf om wie het gaat en niet alleen maar vanuit ambtenaren en wethouders. Zo kan zij zich een volledig beeld vormen van zaken die spelen en tegen de gevestigde orde ingaan met kennis van zaken.
 
Sunita is de eerste SP’er die vanuit Apeldoorn op de
landelijke conceptlijst staat “Ik heb nooit perse de ambitie gehad om Tweede Kamerlid te worden, maar zie een kans om de Tweede Kamer als middel te gebruiken om de stem van de straat naar de Kamer te brengen en om op te komen voor en samen met mensen waarvan ik zie dat ze door bestuurders in de steek worden gelaten.”, aldus Sunita.
 
Ook is een eventueel Kamerlidmaatschap een goede mogelijkheid om de signalen uit het de jeugdzorg, waarin zij werkzaam is, in de Kamer te laten horen, omdat deze jongeren zich veelal terecht niet gehoord voelen. Kamerleden kunnen een middel zijn en het is dan ook de intentie van Sunita om op haar eigen wijze samen met en voor de mensen een verschil te maken.
 
Sunita staat bekend om haar geheel eigen werkwijze en is er niet bang voor om tegen de gevestigde orde in te gaan. Ze komt op voor iedereen ongeacht leeftijd, afkomst, kleur of geloof. De definitieve lijst wordt vastgesteld tijdens de ledenvergadering van de SP in december.
 
Wij zijn heel trots op onze Sunita
 
Sandra Jagesar
Afdelingsvoorzitter SP Apeldoorn

Reactie toevoegen

U bent hier