h

Onze Sunita Biharie definitief 11e plaats op de kandidatenlijst

14 december 2020

Onze Sunita Biharie definitief 11e plaats op de kandidatenlijst

Foto: SP
Wij feliciteren onze Sunita Biharie met haar definitieve 11e plaats op de kandidatenlijst voor de Tweede Kamer Verkiezingen. Natuurlijk zijn wij als afdeling super trots op haar en gaan we er alles aan doen om met z’n allen zoveel mogelijk stemmen voor de SP binnen te halen.
 
Op zaterdag 12 december is tijdens het XXV Congres, dat dit jaar online gehouden moest worden, niet alleen gestemd over de kandidatenlijst, maar ook over de vele moties en wijzigingsvoorstellen op het verkiezingsprogramma. In de aanloop naar het Congres is het verkiezingsprogramma veel besproken, aangepast, en zaterdag met een meerderheid van stemmen aangenomen.
 
Met een goed verkiezingsprogramma in handen en uitstekende kandidaten op de lijst, gaan we vol vertrouwen de verkiezingscampagne in.
 
Samen, voor een eerlijker land!
 
Bestuur
SP Apeldoorn
 

Reactie toevoegen

U bent hier