h

CORONA EN JONGEREN

23 januari 2021

CORONA EN JONGEREN

Foto: SP

De coronamaatregelen zijn nodig om elkaar te beschermen. Bijvoorbeeld om onze ouders, grootouders, vrienden en buren te beschermen, maar ook om de harde werkers in de zorg te ontzien.
Solidariteit is geen luxe, het kan mensenlevens redden.

Daarom is het ook zo belangrijk om samen corona eronder te krijgen. Bij “samen” hoort ook het elkaar horen en mét elkaar in gesprek gaan in plaats van óver elkaar praten.

Heel veel jongeren in Apeldoorn doen ontzettend goed mee. Het vraagt veel en het kan soms psychisch zwaar zijn, maar toch doen jullie dit. En dat is ontzettend tof en goed. Dat kan niet vaak genoeg gezegd worden.

We spreken veel jongeren in Apeldoorn die het gevoel hebben niet genoeg gehoord te worden. “Ze hoeven niet persé te doen wat wij willen. Maar met ons praten in plaats van vooral over ons praten, zou al heel erg helpen”. Wij snappen dat.

Omdat wij met jullie in gesprek willen en jullie een stem willen geven, gaan we verhalen van jonge mensen in Apeldoorn verzamelen.

Ik hoor en spreek jou graag!

Daarom zullen we de komende tijd (corona-proof) de straat op gaan om jonge mensen te spreken. Maar je kunt ons ook zelf benaderen. Ben jij of ken jij een jongere die ook met mij in gesprek wil gaan? Laat het ons dan weten via sbiharie@sp.nl

Samen staan we sterk!

Sunita Biharie
SP Apedoorn
Fractievoorzitter 

Reactie toevoegen

U bent hier