h

SP START MELDPUNT MISSTANDEN UWV EN BIJSTAND

18 januari 2021

SP START MELDPUNT MISSTANDEN UWV EN BIJSTAND

Foto: SP
De toeslagenaffaire heeft laten zien hoe mensen het slachtoffer kunnen worden van een overheid die zonder enig oog voor de menselijke maat mensen vermorzelt. Mensen worden gediscrimineerd en verliezen soms hun baan, auto en huis. Relaties zijn op de klippen gelopen. Dit mag niet meer gebeuren, het is tijd voor een eerlijke overheid.
 
Heeft u ervaringen of een klacht over het UWV of de bijstand? Meld het ons. De meldingen zullen worden overhandigd aan de regering en worden gebruikt in onze strijd om de overheid beter en eerlijker te maken.
 
Lees verder op

Reacties

Dit gaat over de 5% regeling van het UWV in 2007, mijn stijging van 5%is over een wao/wia uitkering van 58% van mijn laatst verdiende salaris uit 1990. hoe dit is gebeurd leg ik graag uit, na mijn 4de rechtszaak in 2000 werd het GAK door de rechter gedwongen om mij het recht op een wao uitkering van 70% van mijn laatst verdiende loon uit 1990 met terugwerkende kracht vanaf 1995 uit te keren, dit stond het GAK niet aan en riep een vervolg uitkering in het leven, dit hield in dat ik nog 58% overhield van mijn laats verdiende loon uit 1990. al bijna 21-jaar frustratie.

Mijn vraag is, waarom is mij het recht ontnomen op een wao-uitkering van 70% tot 2007 en vanaf 2007 zelfs 75% van mijn laatst verdiende loon nog steeds uit 1990?

Reactie toevoegen

U bent hier