h

ONS LAND MOET EERLIJKER.

30 januari 2021

ONS LAND MOET EERLIJKER.

Foto: SP

Door het hele land zijn SP'ers vandaag in gesprek met jou en andere inwoners. Apeldoorn is hierin geen uitzondering. Wij gaan langs de deuren, waarbij we natuurlijk anderhalve meter afstand houden. En verder nemen we op digitale platformen contact op met inwoners.

Allemaal met één doel; met jou in gesprek gaan over onze zorg, onze lonen en onze woningen. De staat van ons Nederland. Een samenleving waarin miljarden weggegeven worden aan multinationals, terwijl ziekenhuizen sluiten, de pensioenen dalen en alles maar duurder wordt, is niet rechtvaardig.

De conclusie staat als een bus; ONS LAND MOET EERLIJKER. ✊?

Sluit je aan of bekijk onze alternatieven voor een sociaal Nederland; https://doemee.sp.nl/

Reactie toevoegen

U bent hier