h

OP STRAAT VOOR VERANDERING

6 februari 2021

OP STRAAT VOOR VERANDERING

Foto: SP

Het is campagnetijd. Maar dat betekent niet dat SP'ers alleen nu het huis uit komen. In Apeldoorn en door het hele land staan we met inwoners voor een eerlijke verandering. Vandaag gingen we opnieuw in gesprek met buurtbewoners.

Wat vind jij belangrijk in ons land?

De rekening komt op ons bord te liggen terwijl de grootverdieners er met het geld vandoor gaan. Dat moet anders.

Het alternatief van de SP:
Een zorg die in dienst staat van ons; zonder concurrentie en zonder eigen risico. Een bedrijfsleven dat in dienst staat van ons; meer zeggenschap en verhoging van het minimumloon. Een woningcorporatie die in dienst staat van ons; betaalbare huur en sociale huurwoningen. Dat is onder andere ons plan voor een eerlijk Nederland.

Sluit je aan of bekijk onze alternatieven voor een sociaal Nederland: https://doemee.sp.nl/

Reactie toevoegen

U bent hier