h

RENSKE LEIJTEN KOMT NAAR APELDOORN

4 augustus 2021

RENSKE LEIJTEN KOMT NAAR APELDOORN

Foto: SP

7 Augustus komt Renske Leijten naar Apeldoorn.

Ook tijdens het reces is er onrecht en wij staan als SP niet stil.

Renske is ons Tweede Kamerlid, zij is jaren woordvoerder geweest op de zorg, ze maakt zich ook al jaren hard maakt voor onder andere de gedupeerde ouders van de toeslagenaffaire en komt dit reces naar Apeldoorn.

Samen met familieleden en de lokale afdeling zullen we in de stad staan met de petitie ‘Stop de verplichte verhuizing van ouderen’

De verhuizing is al gestart maar dat is voor ons geen reden om ons hierbij neer te leggen. Door het hele land heen zien we dat ouderen de dupe worden. Grote groepen zijn rendabel (hoe verzin je het om zo te spreken over onze ouderen), terwijl kleinere groepen juist beter is voor onze ouderen.

Familieleden, maar ook medewerkers op de werkvloer, worden niet gehoord. Het is pure boekhouding vanuit ‘hoger hand’. Dat terwijl er landelijk een SP-motie ligt die aangenomen is dat we juist veel meer zorgbuurthuizen nodig hebben. Kleinschalig en afgestemd op de ouderen.

Wij gaan volop door met onze actie en zullen de petitie na het reces aanbieden aan de Tweede Kamer. Daar hebben we jullie bij nodig!

Heb jij de petitie al getekend en gedeeld? https://apeldoorn.sp.nl/stopverplichteverhuizing

7 Augustus vanaf 13.00 staan we samen met Renske Leijten in de stad tegenover de McDonald’s.

Sunita Biharie ( fractievoorzitter SP Apeldoorn)

Reactie toevoegen

U bent hier