h

Stop schimmelwoningen

2 maart 2022

Stop schimmelwoningen

Foto: SP

De Goede woning geeft aan dat het jammer is dat bewoners eerst een politieke partij (ons als SP) benaderen.

Wij vinden het vooral schandalig dat wij eerst nodig zijn om deze beerput open te trekken. Blijkbaar is de macht zo verdeeld dat je kunt aankloppen wat je wil in je eentje, want dat hebben bewoners gedaan en hoe, maar toch wordt je niet serieus genomen, toch zit er geen beweging in of nog erger krijg je zelf de schuld.

Wij hebben bewoners bij elkaar gebracht en we zijn dit niet alleen bij de Metaalbuurt aan het doen. Want samen sta je sterker en het blijkt dat dit probleem zo massaal is dat het echt niet af te doen is met ‘eigen gedrag’

Ik zou zeggen:"Goede Woning maak de SP onnodig! Neem inwoners serieus en zorg dat niemand in een ongezonde woning hoeft te leven!"

Stop de schimmelwoningen!

 

Sunita Biharie

Fractievoorzitter 

 

 

https://www.destentor.nl/apeldoorn/verhuurder-apeldoornse-schimmelwoning...

Reactie toevoegen

U bent hier