h

BUURTBIJEENKOMST METAALBUURT

25 mei 2022

BUURTBIJEENKOMST METAALBUURT

Foto: SP

Op dinsdag 24 mei kwamen bewoners van de flats in de Metaalbuurt, op uitnodiging van de SP, bij elkaar om te spreken over de verhoging van de servicekosten en het achterstallig onderhoud. Zaken waar de buurt al langere tijd mee kampt.

Begin 2022 is het een groep huurders gelukt om het geplande onderhoud met 1 jaar te vervroegen. Veel klachten over vocht, tocht en schimmel kwamen aan bod om opgelost te worden. Daar komt nu echter bovenop dat de wooncorporatie de servicekosten per 1 juli 2022 verhoogt. Dit terwijl het onderhoud, dat begin dit jaar is beloofd, nog niet is uitgevoerd.

Heeft u ook klachten over de wooncorporatie met betrekking tot schimmelproblematiek, achterstallig onderhoud en/ of de servicekosten verhoging? Neem gerust contact op met ons via j.vanzeist@apeldoorn.nl (Jeremie van Zeist, woordvoerder wonen)

Reactie toevoegen

U bent hier