h

Larissa Waanders

Wie ben je?

Ik ben Larissa Waanders, geboren (1985) en getogen in Apeldoorn. Ik kom uit een sociaal nest waarin zorgen voor mens, dier en natuur met de paplepel werd ingegoten. Samen met mijn 3 kinderen woon ik al geruime tijd met veel plezier in de Maten. 

Mijn hart ligt bij de zorg en alles wat daarbij komt kijken. Zelf ben ik werkzaam in de ouderenzorg en geniet telkens weer van de momenten dat ik de hulp, zorg en een luisterend oor kan bieden wanneer dat nodig is.

Daarnaast ben ik gek op dansen, muziek, de natuur in gaan en vooral in contact met mensen zijn.

Wat drijft jou?

Gelijkwaardigheid, solidariteit en zorgen voor mens, dier en natuur zijn mijn drijfveren. Door eigen ervaringen, maar ook door te horen en te zien wat er onder de mensen leeft, voel ik een sterke drang om te strijden voor rechtvaardigheid en een helpende hand te bieden waar kan en nodig is.

Daarbij heeft iedereen recht op een woning, betaalbare zorg en een gezonde leefomgeving. Zaken die niet thuishoren op de markt.

Waarom SP?

Voor mij is de SP de partij die het dichtst bij mijn idealen komt. De partij die echt voor de mensen opkomt, naar ze luistert en voor hen strijdt. Niet alleen maar woorden, maar vooral daden is iets wat de SP kenmerkt.

De SP is een partij voor iedereen, waarbij gekeken wordt naar mens, dier en klimaat.

Wat wil je bereiken met SP Apeldoorn?

Samen met SP Apeldoorn wil ik me inzetten voor een sociaal Apeldoorn voor iedereen. Waarbij wij ook echt aan de slag gaan met belangrijke vraagstukken over de woningmarkt en stijgende maandlasten. Door landelijke politieke keuzes zijn veel mensen hun vertrouwen in de politiek kwijtgeraakt. Door op lokaal niveau te laten zien dat het echt anders kan, hoop ik dat dat vertrouwen en ook de hoop weer terugkomt. Ik wil hier heel graag mijn steentje aan bijdragen.

Wat wil je jouw medemens meegeven?

Sta open voor elkaar, luister naar elkaar, geef liefde en oordeel niet te snel. Zoveel verschillende mensen en meningen, overal zit iets moois en goeds in.

Wees respectvol en blijf omkijken naar diegenen die het nodig hebben.

U bent hier