h

Thomas Hendriks

0610359504

WIE BEN JE?

Ik ben Thomas Hendriks, geboren en getogen Apeldoorner. Ik ben werkzaam in de energiesector en logischerwijs zijn binnen het bestuur o.a. energie en duurzaamheid mijn kennisgebieden. Ik ben iemand die een absoluut tegen generalisering is en het achterstellen van mensen op welk vlak dan ook. Zelf maak ik doorgaans van mijn hart geen moordkuil en neem dan ook niet snel een blad voor m’n mond. Ik sta altijd klaar voor anderen, op welk tijdstip van de dag dan ook.

 

WAT DRIJFT JOU?

Mijn drijfveren zijn voornamelijk discriminatie, duurzaamheid en sociaal in het algemeen. Ik vind dat er, de laatste tijd, een tendens is ontstaan dat de maatschappij veel meer aan het individualiseren is, terwijl we mekaar allemaal nodig hebben; jong, oud, blank, donker, moslim, christen, etc, etc. Verder vind ik dat we het milieu meer in acht moeten nemen, omdat het hiermee steeds slechter gaat. Op deze manier heeft ons nageslacht straks helemaal geen planeet meer om op te leven.

 

WAAROM SP?

SP trekt me aan, omdat die staat voor anti-discriminatie en meer voor iedereen. Ook de zorg moet voor iedereen toegankelijk zijn en evenveel mogelijkheden hebben voor iedereen. Ieder mens is per slot van rekening gelijk en ieder mens verdient gelijke kansen. Persoonlijk ben ik minder een echte actievoerder zoals er daar wel veel van zijn binnen de partij. Dit neemt niet weg dat wel meega de straat op en dergelijke.

 

WAT WIL JE BEREIKEN MET SP APELDOORN?

Ik wil samen SP in Apeldoorn weer op de kaart zetten; een partij maken om rekening mee te houden en het liefst goed scoren bij de komende verkiezingen als partij zijnde. De zittende elite heeft kunnen laten zien, waartoe ze in staat is...nu is het onze beurt!

 

WAT IS JOUW MOTTO?

Ik heb niet echt een specifiek motto.

 

WAT WIL JE JOUW MEDEMENS MEEGEVEN?

Ik wil mensen meegeven meer open te staan voor hun naasten...van welke aard dan ook. Meer begrip schept een socialere maatschappij.

U bent hier