h

SP Apeldoorn staat 100% achter Roemer

Foto: SP

Bij de SP zijn we allemaal even belangrijk en gelijkwaardig. We hebben elkaar allemaal nodig . Mensen die folderen, acties voeren , tribunes rondbrengen , afdelingsbestuur maar ook de landelijke tak. Ons kracht ligt in het samen strijden. 

Sommige taken worden democratisch gekozen. Zo ook Roemer en de taak fractieleider/ lijsttrekker. Hij is door de meerderheid van de leden gekozen. Dit is democratisch gegaan en wij als SP Apeldoorn steunen Roemer dan ook volledig. 

Er is me wel eens gevraagd wat ik vind van Roemer. Ik stel dan altijd de weder vraag. Wat voor leider willen wij voor Nederland? Willen we iemand die glad is en oneliners verkoopt maar niet levert? Dan zit je bij Roemer niet goed. Willen we een betrouwbare leider? Iemand met empathie en een leider die oprecht is ? Dan is er op dit moment maar 1 die echt schittert en dat is Roemer. 

SP Apeldoorn staat dan ook 100% achter Roemer. 

Wij zijn socialisten , wij voeren de strijd tegen het kapitalisme en tegen de strategie van verdeel en heers. Wij staan voor samen, wij staan voor gelijkwaardigheid , solidariteit en menswaardigheid En daar ligt voor ons voldoende werk. Eén Vuist maken tegen al het onrecht dat er is, dat is wat we moeten doen. 

 

Over tot de orde van de dag.

​Sunita Biharie Voorzitter SP Apeldoorn

U bent hier