h

Campagne in laatste fase

17 november 2006

Campagne in laatste fase

De afgelopen weken is de afdeling Apeldoorn volop bezig geweest met de campagne. Elke zaterdag hebben we in de stad gefolderd en veel voorlichting gegeven in onze verkiezingskraam. Enorm veel mensen zijn naar de kraam gekomen voor informatie. Tijdens het uitdelen van de sponsjes met het 10-puntenplan van de SP ontvingen we veel steunbetuigingen. Ons plakteam controleert overal de verkiezingsborden en vervangt waar nodig de posters.

De laatste zaterdag voor de verkiezingen zijn we weer te vinden in de stad op het Raadhuisplein. Op dit moment worden er meer dan 30.000 folders huis aan huis verspreid in Apeldoorn. We trekken er hard om een historische verkiezingsuitslag te maken op 22 november. Met een menselijk en sociaal programma voor Nederland en duizenden actieve leden gaan we voor een beter Nederland.

U bent hier