h

SP-leden uit Apeldoorn voeren actie tegen bedrijventerrein

28 februari 2007

SP-leden uit Apeldoorn voeren actie tegen bedrijventerrein

De afdeling Apeldoorn van de SP voerde afgelopen zaterdag actie tegen het bedrijventerrein Apeldoorn-Zuid (Beekbergsebroek). Samen met Agnes Kant (lid Tweede Kamerfractie SP), Marit de Ridder (Apeldoornse kandidaat voor de Provinciale Statenverkiezingen) en Erik van Kaathoven (kandidaat voor de Provinciale Statenverkiezingen) werden er folders uitgedeeld op winkelcentrum de Eglantier.

Ook werden er in de Hoevenbuurt huis aan huis folders uitgereikt aan de bewoners. De SP is tegen de komst van het bedrijventerrein aan de andere kant van de A1 omdat er nog voldoende ruimte is op bestaande terreinen in de regio en omdat de verkeersdruk op de Maten en de directe omgeving enorm toeneemt. De bewoners van de Maten hebben in een onderzoek aangegeven te kiezen voor het behoud van de groene ruimte en niet voor een bedrijventerrein.

U bent hier