h

Protestmars Beekbergsebroek een succes

2 april 2007

Protestmars Beekbergsebroek een succes

Zo'n 150 mensen, waaronder een flink aantal SP-leden, hebben zaterdag 31 maart meegelopen met de protestmars tegen de aanleg van bedrijventerrein Beekbergsebroek.

De gemeenteraad heeft een onafhankelijk onderzoek ingesteld naar de noodzaak van dit bedrijventerrein op deze locatie. De keuze voor de aanleg van dit omstreden bedrijventerrein is gebaseerd op oude cijfers. Nieuw onderzoek heeft aangetoond dat een bedrijventerrein op deze locatie niet nodig is, omdat de vraag naar bedrijvenlocaties in de toekomst afneemt en er genoeg plaats is op bestaande bedrijventerreinen. Het is vreemd dat de gemeente inmiddels grond heeft aangekocht in het gebied, ondanks het feit dat er nog geen beslissing is gevallen over de aanleg van het bedrijventerrein.

U bent hier