h

Actie Stop de uitverkoop van de Thuiszorg

17 oktober 2007

Actie Stop de uitverkoop van de Thuiszorg

Op zaterdag 27 oktober zullen we met een kraam op het Raadhuisplein aanwezig zijn in het kader van de actie Stop de uitverkoop van de Thuiszorg. We zullen in de stad handtekeningen gaan ophalen en het publiek gaan voorlichten over de feiten.

De thuiszorg is door de regering in de uitverkoop gedaan. Gemeenten kopen zo goedkoop mogelijk zorg in. De kwaliteit holt achteruit. Cli�nten verliezen hun vertrouwde hulp. Duizenden ervaren krachten worden ontslagen, anderen moeten fors loon inleveren. Cli�nten hebben recht op fatsoenlijke zorg en het personeel heeft recht op fatsoenlijk loon. Steeds meer mensen nemen contact met ons op over hun problemen met de thuiszorg, zowel werkers in de thuiszorg als mensen die aangewezen zijn op de thuiszorg. Het is daarom hoog tijd dat er iets wordt ondernomen tegen de huidige problemen.
We zijn op het Raadhuisplein aanwezig met een aantal leden van 11.00 � 14.00 uur. Kom ook om te tekenen!! Leden die ons willen helpen bij de actie worden gevraagd zich van te voren bij ons te melden.

U bent hier