h

Nieuw SP bestuurslid Henk van Mullem stelt zich aan u voor

24 november 2008

Nieuw SP bestuurslid Henk van Mullem stelt zich aan u voor

Hallo, mag ik mij even voorstellen.
Nieuw SP bestuurslid Henk van Mullem.
(Foto: Stefan Kloosterboer)

Mijn naam is Henk van Mullem en ik ben geboren op 10 september 1956 in Weesp. Sinds 1982 woon ik samen met mijn partner Bea in Apeldoorn.

Van beroep ben ik taxichauffeur, en als zodanig redelijk goed op de hoogte van alles wat er speelt in de samenleving, bij alle lagen van de bevolking. Ik ben al jaren actief in de medezeggenschap en de vakbond, en sinds 2005 lid van de SP. In november 2008 ben ik toegetreden tot het bestuur van de SP afdeling Apeldoorn.

Aangezien ik voorstander ben van een samenleving die er met en voor elkaar is, op basis van gelijkwaardigheid, is het lidmaatschap van de SP mij als het ware op het lijf geschreven.

Henk is bereikbaar via e-mail: 7328XA835@hetnet.nl.

U bent hier