h

Nieuw SP bestuurslid Bonnie ten Damme-Boevé stelt zich aan u voor

1 december 2008

Nieuw SP bestuurslid Bonnie ten Damme-Boevé stelt zich aan u voor

Hallo, mag ik mij even voorstellen.

(Foto: Bonnie ten Damme)
Mijn naam is Bonnie ten Damme-Boevé. Ik ben geboren in Ned.Indië te Surabaya. Getrouwd en moeder van 2 kinderen en oma van 3 kleinkinderen.

Tijdens mijn werkzame leven heb ik ruim 20 jaar sportlessen en sportopleidingen gegeven in o.a. Den Haag, Zoetermeer, Boskoop en Apeldoorn. Na diverse sportblessures heb ik mij omgeschoold voor kantoorfuncties.
Hierna gewerkt op vliegveld Teuge, Gemeente Apeldoorn, Museum Coda en tot juni van dit jaar bij de Belastingdienst ICT.
Mijn bestuurservaring heb ik opgedaan bij meerdere sportverenigingen en bij Nat. Stichting De Zonnebloem Apeldoorn en als vrijwilliger bij het nieuwe project Tuinen van Zuidbroek.

Door werk cq vrijwilligerswerk heb ik onder andere de verborgen armoede, eenzaamheid en ook de onrechtvaardigheid in de gezondheidszorg gezien. Het verschil tussen arm en rijk, werkende en niet werkende, wat een steeds grotere kloof wordt. De solidariteit tussen de mensen wordt ook minder.

De SP is een partij die zich inzet om dit aan te pakken en daarom voel ik mij thuis bij deze partij.
Tevens wil ik mij sterk maken om de SP in de Apeldoornse gemeenteraad zitting te laten nemen zodat de SP op kan komen voor de mensen in Apeldoorn die het nodig hebben.

Bonnie is bereikbaar via: bonnietendamme@gmail.com

U bent hier