h

Lid van de SP? Ja, doe dan met ons mee!

8 februari 2009

Lid van de SP? Ja, doe dan met ons mee!

Doe mee!
menukaart
De SP is een partij die zich onderscheidt van anderen. Wij zijn niet alleen in verkiezings- periodes actief, maar altijd. Wij zijn denkers én doeners. Een lokale SP-afdeling draait volledig op vrijwilligers, die er samen hard aan werken om hun woonplaats socialer te maken. In onze jonge afdeling Apeldoorn kunnen wij ook altijd extra handen en hoofden gebruiken. Zonder actieve leden zijn we nergens.

Vele handen maken licht werk en met meer mensen kunnen we meer zaken aanpakken. Om je een idee te geven van welke werkzaamheden nou eigenlijk vóórkomen binnen onze afdeling, is dit menu samengesteld. Voor alle werkzaamheden geldt dat ze zowel voor mannen als voor vrouwen geschikt zijn en dat het gaat om onbetaald werk. Heb je interesse? Laat het ons weten! Je bent van harte welkom in onze hardwerkende en gezellige club!

Download hier (PDF-formaat) de menukaart, printen hem uit en stuur hem naar ons op:

SP afdeling Apeldoorn
Postbus 10499
7301 GL Apeldoorn

T 06-24116011
E apeldoorn@sp.nl
I contactformulier

Ben je nog geen lid? Maar krijg je honger van al dat lekkers? Word dan nu lid!

U bent hier