h

RegelRecht 2009 van start - Recht op subsidie in de gemeente Apeldoorn

12 februari 2009

RegelRecht 2009 van start - Recht op subsidie in de gemeente Apeldoorn

RegelRecht
Eind deze week kunnen ruim 9.000 Apeldoornse huishoudens het aanvraagformulier van RegelRecht 2009 in de bus verwachten.

RegelRecht is de verzamelnaam voor acht regelingen voor mensen met een laag inkomen. Daarmee wil de gemeente Apeldoorn hen iets extra’s in de portemonnee geven.

RegelRecht bestaat in 2009 uit verschillende extraatjes, zoals de RegelRecht strippenkaart, tegemoetkoming indirecte studiekosten en langdurigheidstoeslag. Een compleet overzicht is terug te vinden op www.apeldoorn.nl/regelrecht.

De norm om in aanmerking te komen voor RegelRecht is sinds vorig jaar hoger dan voorheen. Dat betekent dat er méér mensen recht hebben op iets extra’s, ook degenen die iets meer verdienen dan het minimuminkomen.

Mensen die geen formulier hebben ontvangen, maar wel denken in aanmerking te komen, kunnen kijken op www.apeldoorn.nl/regelrecht of bellen naar (055) 580 20 00. Voor vragen kan men ook terecht bij Het Activerium aan de Deventerstraat 46.

Bron: Gemeente Apeldoorn

RECHT OP SUBSIDIE IN DE GEMEENTE APELDOORN

Moet u zien rond te komen van een laag inkomen? Kijk dan even op de website van de Subsidiemeter. En misschien heeft u wel recht op subsidie! Kijkt u ook even op de Werk & Inkomen en de RegelRecht pagina van de Gemeente Apeldoorn.

U bent hier